Ajankohtainen pentue

EI pentusuunnitelmia tällä hetkellä!

Pentu meiltä?

Jos olet kiinnostunut Tähtien-pennusta, ota yhteyttä ja kerro vähän itsestäsi, perheestäsi ja siitä millaista kissaa etsitte. Pentukyselyitä tulee todella paljon, joten panostathan ensimmäiseen yhteydenottoosi! Varsinkin pentueiden aikaan etsinnässä on sijoituskoteja molemmille sukupuolille, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut! Sijoituskissasta voit lukea lisätietoa Kissaliiton sijoituskissaoppaasta.

Pennut eivät ole varattavissa ennen syntymää, vaan uusia koteja aletaan miettiä niiden ollessa noin kuuden viikon ikäisiä. Tämän jälkeen pentuihin on mahdollista tulla tutustumaan paikan päälle, minkä jälkeen vasta sovitaan varaamisesta. Pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisenä.

Jalostukseen käytetyillä kissoilla on ajantasainen, suomalaisen sydänspesialistin tekemä sydänultraus tuloksella normaali. Lisäksi kissoilta on otettu HCM DNA-testit ja ne on testattu FIV ja FeLV negatiivisiksi. Kysymällä saa nämä todistukset nähtäväksi ja pennunottajat saavat myös kopiot papereista mukaansa.

Tähtien-pentu on luovuttaessa:
- rekisteröity Suomen Kissaliittoon (FIFe)
- eläinlääkärin tarkastama
- rokotettu Ruokaviraston ohjeen mukaisesti
- mikrosirutettu
- madotettu
- lemmikiksi menevät steriloitu/kastroitu.

Lisäksi saat:
- kirjalliset hoito-ohjeet
- pentupaketin, jossa tuttua ruokaa ja leluja
- kasvattajan tuen kaikissa tilanteissa
- Kissaliiton virallisen kauppakirjan
- rekisteritodistuksen
- kopiot pennun ja sen vanhempien terveystodistuksista.

Aiemmat pentueet

A-pentue s. 4.8.2022

© 2021 FI*Tähtien Cattery. All Rights Reserved. Web Design by Ira Lehtonen.